Paypal online payments

taxi business american express

Elegance Taxi
Mercedes-Benz Taxi
Mercedes-Benz
Taxiunternehmen
VIP Flughafentaxi
Elegance VIP Lady
Lady in Taxi
Customer Business Service
REZERVA ACUM!

     Transfer bancar - plăţi online

     Plata prin ordin de plată se poate face doar pe baza facturii proforma emise de noi, ca urmare a confirmării comenzii tale.
     Serviciile se vor executa numai după confirmarea plății facturii proforma emise.
     Excepție fac serviciile comandate cu termen iminent de începere, la care in lipsa confirmării plății, acceptăm chitanța electronică emisă de banca plătitoare.

Nume firma: Elegance Car Taxi
Cont lei: RO46UGBI0000122010518RON, deschis la Garanti Bank - Agenția Moșilor
Cont euro: RO59UGBI0000122016455EUR, deschis la Garanti Bank - Agenția Moșilor
Cod unic înregistrare: 29550444

     PayPal - Invoice pentru plăţi securizate prin cont PayPal sau cu cardul, cu/fără existența unui cont PayPal al clientului. Procedura este asemănătoare cu cea descrisă pentru plata la ordin.

     Paypal - Request pentru plăți rapide, securizate prin cont PayPal sau cu cardul, prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon, tableta, etc.), cu/fără existența unui cont PayPal al clientului.
     Acest tip îl folosim pentru plăți cashless direct la șofer, fără a fi necesară prezența fizică a cardului sau dacă nu se dorește expunerea datelor de card/cont de către client.
     În cazul în care clientul are instalată și setată corect aplicația PayPal pe telefonul mobil, efectuarea plății se face aproape la fel de repede ca în cazul unei plăţi cu cardul pe un dispozitiv POS - viteza fiind dată doar de calitatea conexiunii de internet.

     În funcție de dorințele tale, acceptăm orice mod de plată online dintre cele enumerate.

CREDITS_HERE
Paypal pos service

Taxi aeroport Transfer aeroport Inchirieri auto cu şofer Rezervare POS în fiecare vehicul Servicii Corporate Business Evenimente

Transfer bancar